Liefooghe - metaal op maat

Enkele van onze realisaties

Onze realisaties
Een overzicht...
Constructie

Liefooghe Metaal op Maat heeft een lange ervaring op het vlak van constructie in staal, inox en aluminium. Door onze grote verscheidenheid in projecten zijn we zeer flexibel en werken we precies op maat van de klant en zijn project. Zowel grote als kleine projecten kunnen worden gerealiseerd in onze ateliers. Ge├»nteresseerd? Contacteer ons voor uw idee├źn!

Trappen en trapleuningen

Geen trap of trapleuning is 2x hetzelfde. Voor Liefooghe vormt dit geen probleem. Wij komen bij u langs voor een precieze opmeting van de situatie en de bespreking van uw wensen. We tonen u het ontwerp in 3D, zorgen voor een onberispelijke uitvoering en afwerking en indien gewenst lakken wij het object in uw voorkeurskleur!

Balustrades

Bij Liefooghe zijn we ook expert in het vervaardigen van balustrades op maat. Een klein balkon of grote repetitieve balustrades voor appartementsgebouwen? Bij ons bent u op het juiste adres voor de realisatie van allerlei balustrades op maat met de nodige bescherming tegen weersomstandigheden.

Stalen deuren

Hedendaagse woningen worden steeds vaker voorzien van stalen deuren, die door hun fijne raamwerk zeer elegant ogen en ook maximaal het licht doorlaten. Zowel binnen- als buitendeuren kunnen door ons worden gerealiseerd, telkens 100% op maat en in ons atelier al dan niet gelakt in de gewenste kleur.

Poort- en hekkenwerk

Wij hebben bij Liefooghe ook veel ervaring in de vervaardiging van afsluitingen, poorten en hekkenwerk. Van kleine poorten bij particulieren tot grote en brede volautomatische poorten voor industriegebouwen, Liefooghe heeft de kennis en ervaring om dit voor u te realiseren.

Knip- en plooiwerk

Veel buitenconstructies worden bij voorkeur vervaardigd in metaal, omwille van de sterke en weerbestendige eigenschappen. Grootschalige plantenbakken, bakken voor waterpartijen, vijverafscherming, ... Alles wat u nodig heeft in uw tuin of op uw industrieterrein, wij maken het voor u!

Varia

Bij Liefooghe zijn we gewoon om out of the box te denken. U kunt het ons zo gek niet vragen of wij kunnen het metalen object voor u realiseren. Roosters, binnen- en buitenhaarden, vuurkorven, tuinberging, sierobjecten, alles is bespreekbaar, neem contact met ons op!

Garantie op vakmanschap
Specialist in metaalconstructie en maatwerk uit inox, staal en aluminium: poorten, hekwerk, trappen, balustrades,...
Liefooghe - Metaal op maat
Meer info, vragen of graag een offerte?
Contacteer ons