Liefooghe - metaal op maat

Ruime ervaring in metaalconstructie

Ons bedrijf
Focus op maatwerk

Bij Liefooghe metaal op maat kunt u terecht voor al uw maatwerk in inox, staal & aluminium. Onze realisaties worden steeds op maat gemaakt, van constructie tot het fijnere werk. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het onderdeel metaal binnen uw project. Ons team bestaat op heden uit 3 vakmannen en 1 technisch tekenaar.

Dankzij ons uitgebreid machinepark & werkmateriaal hebben wij de mogelijkheid om metaalwaren te verwerken tot de vorm of afmeting die ze moeten zijn. Van opmeting tot digitaal ontwerp, van een technische tekening tot constructie. Wij werken steeds met de nodige professionele programma’s, machines en materialen.

Klantgerichte
Werkwijze
 

1. Ontwerp en advies

Bij het eerste contact luisteren wij naar de noden en wensen van de klant en adviseren wij mogelijke oplossingen op basis van onze lange ervaring.

 

2. Opmeting

Met het oog op een gedetailleerde offerte gaan wij op basis van wat werd besproken en gevraagd over tot een minitieuze opmeting van het te begroten object.

 

3. Prijsofferte en 3D ontwerp

Aan de hand van de opmetingen stellen wij een gedetailleerde offerte op. Tevens voorzien wij een eerste 3D ontwerp die u een goed beeld geeft van de toekomstige realisatie.

 

4. Techn. tekenen & constructie

Hierna gaan wij alles technisch uittekenen zodat onze vakmannen met behulp van ons ruim machinepark aan de slag kunnen in het atelier.

 

5. Behandeling

Veel constructies zullen na het verlaten van ons atelier onderhevig zijn aan regen, stof e.d. Na overleg kunnen wij zorgen voor een degelijke behandeling die de levensduur sterk verlengt.

 

6. Levering & plaatsing

Zodra het object klaar is en behandeling uitgevoerd werd, kan het, indien gewenst, door ons worden geleverd en geplaatst. Dit alles gebeurt steeds met de garantie op een stabiele verankering op de voorziene locatie.

Garantie op vakmanschap
Specialist in metaalconstructie en maatwerk uit inox, staal en aluminium: poorten, hekwerk, trappen, balustrades,...
Liefooghe - Metaal op maat
Meer info, vragen of graag een offerte?
Contacteer ons